Kontakt os på

tlf. ​97 42 32 33

Hvem er vi

Kirstine Hardam A/S har eksisteret siden 1980 og har i dag 16 ansatte.

Vi tilbyder yderst kompetent individuel rådgivning, hvilket giver kunderne en lettere og mere sikker hverdag.

​Kirstine Hardam A/S sælger sygeplejeartikler, stomi-, sår- og inkontinensartikler til både private og det offentlige. Vi sætter kunden i centrum. Rådgivningen og den service Kirstine Hardam tilbyder, er kendt og respekteret i hele branchen.

Vores vision med forretningen, er at være totalleverandør til kommunerne, af stomi og kateter produkter samt diverse tilbehør. Vi vil tilbyde den uforbeholden bedste service og rådgivning, hvorved brugerne ikke skal bruge ekstra tid og have besvær med bestilling / leveringstider samt leveringssikkerhed. Målet er at gøre den enkelte bruger selvhjulpen.

Totaløkonomien er altid i vores fokus. Det er vores mål, at gøre hverdagen nemmere for de stomiopererede via vores leveringssikkerhed, rådgivning og service. Til gengæld får kommunen en lavere totalpris.

Vi er brugernes talerør og gør meget ud af et godt samarbejde med lægerne, stomiklinikkerne, patient-foreningerne, producenterne, hjemmesygeplejen og ikke mindst indkøberne. 

Vores organisation er lille og fleksibel, derfor kan vi hurtig tage beslutninger, ændre tingene samt give svar på spørgsmål, da vi sidder i et uformelt kontormiljø hvor alle kan hjælpe alle.

Kontakt os venligst hvis du ønsker yderligere produktinformation eller ønsker at få tilsendt vareprøver.​​​

  • Stomi-artikler
  • Sårbandager
  • Inkontinens produkter
  • Permanent udstilling af alle produkter
  • Også salg til private​

HVEM ER VI?

​Kirstine Hardam A/S

CVR: 30551494

KONTAKT OS

​Telefon: 97 42 32 33

E-mail: post@hardam.dk

FIND VEJ

​Måbjerg Skolevej 48

7500 Holstebro