Kontakt os på

tlf. ​97 42 32 33

​Stomiposer

Ingen af os er skabt ens, og meget få af os har den perfekte flade mave. Dette er en af grundene til, der er udviklet stomiposer med forskellige pasformer.

​​

Der findes to hovedtyper af stomiposer.

  • En-dels stomiposer, er stomiposer som klæbes direkte på huden. (Plade/klæber og stomiposer er allerede svejst sammen).
  • To-dels stomiposer, er stomiposer, som er adskilt fra den selvklæbende plade. Dette betyder, at du ikke behøver at skifte plade, hver gang du skifter stomiposer. Stomiposer fastgøres på pladerne enten ved at klikke plader og stomiposer sammen, eller ved at klæbe plader og stomiposer sammen.

​​

Kolostomiposer, ileostomiposer og urostomiposer findes alle som både en-dels stomiposer og to-dels stomiposer.

Hvilke stomiposer og plader/klæber skal du vælge?

​Der findes stomiposer, hvor pladen/klæberen på stomiposen er flad. Stomiposer med flad plade/klæber bruges, hvor stomien ligger over hudniveau. (Findes både som kolostomiposer, ileostomiposer og urostomiposer).

Der findes også stomiposer med indbygget convex. Stomiposer med indbygget convex vil sige; stomiposer med en skåleformet plade/klæber, hvilket gør det muligt at trække stomien frem, hvis den ligger i eller under hudniveau. (Findes både som kolo-stomiposer, ileo-stomiposer og uro-stomiposer).

Der er også stomiposer med slidser i pladen/klæberen. Pladen/klæberen har derved lettere ved at følge kroppens naturlige former. (Findes både som kolo-stomiposer, ileo-stomiposer og uro-stomiposer).

De fleste kolostomi-opererede bruger lukkede stomiposer og er der tale om en ileostomi bruges der tømbare stomiposer.

Det er vigtigt, at du finder frem til netop den plade/klæber og stomipose som passer til dig, for bedst mulig komfort.

Bredt udvalg af stomiposer

Både en-dels og to-dels stomiposer findes i flere forskellige posestørrelser, hulstørrelser samt med og uden delt forside.

Kontakt os for nærmere oplysninger omkring stomiposer

Ileostomipose

Kolostomipose

Urostomipose

HVEM ER VI?

​Kirstine Hardam A/S

CVR: 30551494

KONTAKT OS

​Telefon: 97 42 32 33

E-mail: post@hardam.dk

FIND VEJ

​Måbjerg Skolevej 48

7500 Holstebro